• Τηλέφωνο: +30 2310 222 432
  • Διεύθυνση : Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη / 4ος Όροφος
  • Δεύτ-Πάρ: 11:00ΠΜ - 21:00ΜΜ

[anps_featured absolute_img=»true» title=»Δρ.Καλοκασίδης Κωνσταντίνος» image_u=»4961″ link=»https://www.dermatologist.gr/about-us/dr-kalokasidis-cv/» button_text=»Πλήρες Βιογραφικό»]Δερματολόγος – αφροδισιολόγος,
επιστημονικός συνεργάτης στην Β΄ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Α.Π.Θ. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Εχει δημοσιεύσει 9 ιατρικές ερευνητικές εργασίες σε διεθνή Ιατρικά Περιοδικά στο χώρο της δερματολογίας, ενώ έχει συμμετέχει και στην συγγραφή 2 κεφαλαίων σε ιατρικά συγγράμματα στο χώρο της παιδιατρικής και της κλινικής διατροφικής[/anps_featured]

Ωράριο Λειτουργίας Ιατρείου

Δευτέρα: 11:00-21:30

Τρίτη: 11:00-21:30

Τετάρτη:  11:00 -21:30

Πέμπτη: 11:00-21:30

Παρασκευή: 11:00-21:30

Σάββατο: 11:00-14:00

Κυριακή: Κλειστά

[anps_featured_horizontal title=»Ημερομηνίες Ιατρείου Σάμου» image_u=»5027″]31/3/2018 έως 2/4/2018

5/5/2018 έως 7/5/2018

9/6/2018 έως 11/6/2018

7/7/2018 έως 9/7/2018

4/8/2018 έως 6/8/2018[/anps_featured_horizontal][anps_featured_horizontal title=»Ημερομηνίες Ιατρείου Κατερίνης» image_u=»5027″]14/3/2017[/anps_featured_horizontal]

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η κλινική μας αποσκοπεί στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών . Για το λόγο αυτό διαθέτουμε μια ομάδα από υψηλά εκπαιδευμένων ατόμων που ασχολούνται με την συμβουλευτική αλλά και τις εφαρμογές.

Οι θεραπείες απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας πάντα με μια εξατομικευμένη προσέγγιση καθώς ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός καθώς συνδυάζει διαφορετικές επιθυμίες, κίνητρα και στόχους. Αυτό που είναι ιδανικό για έναν ασθενή, δεν είναι απαραιτήτως και για κάποιον άλλο.

O κάθε ασθενής έχει τον δικό του αισθητικό-θεραπευτή που του κάνει την εφαρμογή. Αυτό χτίζει μια μακροχρόνια σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό.

Διότι η διατήρηση της νεότητας στην προχωρημένη ηλικία δεν είναι προσποίηση.

Είναι τέχνη.

…Αρκεί να αφεθείς στα κατάλληλα χεριά…

Δερματολόγος  Θεσσαλονίκη Δρ Καλοκασίδης Κωνσταντίνος

Ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Δρ. Καλοκασίδης, διατηρεί ιδιωτικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Σάμο και στην Κατερίνη.
Μέσα από dermatologist.gr μπορείτε να ενημερωθείτε στον τομέα της κοσμητικής δερματολογίας άλλα και για ποικίλα δερματολογικά θέματα. Στο δεξιό κάτω μέρος του site μας έχουμε εγκαταστήσει ένα online chat για όλους εσάς που θέλετε να μας ρωτήσετε για  κάποια πάθηση και μας εμπιστεύεστε καθημερινά.

Προτεινόμενες Θεραπείες
για το φθινόπωρο & χειμώνα

Πρόσφορες Κάθε Μήνα

Μηνιαίες πρόσφορες άμεσα στο email σου

free

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η κλινική μας αποσκοπεί στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών . Για το λόγο αυτό διαθέτουμε μια ομάδα από υψηλά εκπαιδευμένων ατόμων που ασχολούνται με την συμβουλευτική αλλά και τις εφαρμογές. Οι θεραπείες απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας πάντα με μια εξατομικευμένη προσέγγιση καθώς ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός καθώς συνδυάζει διαφορετικές επιθυμίες, κίνητρα και στόχους. Αυτό που είναι ιδανικό για έναν ασθενή, δεν είναι απαραιτήτως και για κάποιον άλλο.
O κάθε ασθενής έχει τον δικό του αισθητικό-θεραπευτή που του κάνει την εφαρμογή. Αυτό χτίζει μια μακροχρόνια σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό.

100+

Εξειδικευμένες Θεραπείες

19

Μηχανήματα & Lasers

27

Χρόνια Εμπειρίας

5

Αισθητικοί-θεραπευτές

Η διατήρηση της νεότητας στην προχωρημένη ηλικία δεν είναι προσποίηση.
Είναι τέχνη.
…Αρκεί να αφεθείς στα κατάλληλα χεριά…

Ανακαλύψτε στο video την Νούμερο 1 θεραπεία αντιγήρανσης

Παρουσιάζουμε Κλινικές

Περιπτώσεις παθήσεων σαν Πριν & Μετά

  • Υαλουρονικό στα χείλη
  • Μεταφορά Λίπους
  • Θεραπεία Κυτταρίτιδας
Υαλουρονικό στα χείλη
Μεταφορά Λίπους
Θεραπεία Κυτταρίτιδας
View our
amazing photos in the gallery
δερματολογος θεσσαλονικη

Dr Καλοκασίδης Κωνσταντίνος —
Δερματολόγος Αφροδισιολόγος

Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Β΄ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Α.Π.Θ. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Έχει δημοσιεύσει 9 ιατρικές ερευνητικές εργασίες σε διεθνή Ιατρικά Περιοδικά στο χώρο της δερματολογίας, ενώ έχει συμμετέχει και στην συγγραφή 2 κεφαλαίων σε ιατρικά συγγράμματα στο χώρο της παιδιατρικής και της κλινικής διατροφικής

Σχόλια & Κριτικές

Τι λένε οι
ασθενείς μας

Ο γιατρός καθώς και όλη η ομάδα του εμπνέουν εμπιστοσύνη, δημιουργούν ευχάριστο και φιλικό κλίμα και αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό το κάθε περιστατικό. Τον προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Dimitra Gouniotou
Κριτική Google

Εξαιρετικός επιστήμονας που κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να εξυπηρετήσει τον ασθενή του και ακόμα και όταν λείπει απ το ιατρείο, φροντίζει πάντα να επικοινωνήσει μαζί μου τις επόμενες μέρες.

Venetia Vousdouka
Κριτική Google

I highly recommend Dr. Kalokasidis! I've been going to him for the last 3 years for my psoriasis. He is always so helpful and answers all my questions and concerns. He suggested an amazing skincare regimen for me and the results are amazing.

Janet Kostrevski
Κριτική Google

Ο γιατρός είναι κορυφαίος. Μου έχει δώσει λύσεις για θέματα ακμής, τριχόπτωσης και λεύκης. Τον έχω συστήσει και σε δυο φίλες μου οι οποίες επίσης έμειναν ικανοποιημένες. Είναι πραγματικός επαγγελματίας, ακούει και είναι δίπλα στον ασθενή ανά πάσα στιγμή. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν σαν τον κ. Καλοκασίδη.

Elenh Lampi
Κριτική Google

The doctor is really good and always explains everything really well, while most of the girls I've encountered working there are friendly and helpful! A modern, clean environment and a very accessible location. In general, great dermatologist, highly recommended!

Irene Kay
Κριτική Google
.
.
.
.
.
.