• Τηλέφωνο: +30 2310 222 432
  • Διεύθυνση : Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη / 4ος Όροφος
  • Δεύτ-Πάρ: 11:00ΠΜ - 21:00ΜΜ
  • 0

 

 

mpla

 Το φλεβικό δίκτυο του προσώπου είναι ένας συνήθης αισθητικός προβληματισμός καθώς μας απομακρύνει από την εικόνα του κοινώς αποδεκτού προτύπου ομορφιάς. Οι φλέβες φαίνονται περισσότερο σε συσχέτιση με την ερυθρότητα ,  την αθροιστική έκθεση στον ήλιο και το πέρας του χρόνου.

Η θεραπεία για αυτήν την κατάσταση που ονομάζεται Ροδόχρους Νόσος είναι το laser που διορθώνει όλου του είδους τις ευρυαγγείες. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και τα αγγεία εξαφανίζονται από την πρώτη συνεδρία. Η θεραπεία ίσως είναι λίγο άβολη σαν αίσθηση, αλλά είναι αρκετά ανεκτή. Ίσως εμφανιστεί παροδικό οίδημα στο πρόσωπο, αλλά η απασχόληση και οι κοινωνικές δραστηριότητες γενικά μπορούν να συνεχιστούν χωρίς διακοπή.

 

Η συνεδριών  είναι γενικά τριάντα λεπτά σε διάρκεια αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την έκταση που καταλαμβάνει η Ροδόχρους νόσος. Αναισθητικό μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για να ελαχιστοποιήσει τη δυσφορία. Αποτελέσματα φαίνονται μετά από μία μόνο θεραπεία. Το καλύτερο θα ήταν μια επίσκεψη στο γιατρό νωρίτερα από τη θεραπεία για να γίνει σωστή ενημέρωση του ασθενούς αλλά και εκτίμηση.

 

Με την πάροδο του χρόνου κάποιες από τις φλέβες μπορεί να τείνουν να αναγεννηθούν σιγά-σιγά. Αυτή η τάση μπορεί να ελαχιστοποιηθεί με υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας του δέρματος, αντηλιακό, και έλεγχο από τον γιατρό.

 

«Το laser ND Yag είναι ένα αγγειακό laser που απευθύνεται αποκλειστικά στην αντιμετώπιση αγγειακών βλαβών. Έτσι μπορούμε να εξαφανίσουμε βλάβες όπως οι ευρυαγγείες – τα λεπτά αγγειάκια που βρίσκονται στο πρόσωπο και στη μύτη –  κερασόχρωα αιμαγγειώματα –  στρόγγυλα κόκκινα σαν ελιές οι οποίες βρίσκονται στο πρόσωπο ή στο σώμα – και κυρίως εκεί που προσφέρει πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα είναι στα αγγεία τα οποία βρίσκονται στα πόδια. Η λειτουργία του laser είναι ότι απορροφάται από το ενδοθήλιο, το εσωτερικό  τοίχωμα του αγγείου και αναγκάζει τα τοιχώματα του αγγείου να κολλήσουν, να συμπέσουν οπότε και οπτικά το αγγείο εξαφανίζεται. Γιατί ένα αγγείο το οποίο είναι εμφανές είναι γιατί έχει αγγειοδιαστολή, έχουν ξεχειλώσει τα τοιχώματα του αγγείου και πλέον περνά πιο πολύ αίμα από μέσα του και για αυτό γίνεται εμφανές. Η θεραπεία μπορεί να αφήσει πολύ μικρά «κακαδάκια» πάνω στο δέρμα που απαιτούν κάποιο χρόνο ανάπλασης και είναι μια θεραπεία που θα προτιμούσαμε να κάνουμε τους χειμερινούς μήνες για να μην έχουμε έκθεση στον ήλιο για να έχουμε τη καλύτερη δυνατή ανάπλαση από το δέρμα. Είναι μια θεραπεία εύκολη, σχετικά ανώδυνη, πολύ αποτελεσματική και ακόμα και στις δύσκολες περιπτώσεις, μια – το πολύ δυο συνεδρίες αρκούν για να εξαλείψουμε το πρόβλημα.»

1clear-of-spider-veins-590x230

Για οποιαδήποτε δερματολογική πάθηση-Κλείστε άμεσα ραντεβού για Διάγνωση
[gravityform id=»4″ name=»Περισσότερες Πληροφορίες» title=»false» ajax=»true»]