• Τηλέφωνο: +30 2310 222 432
  • Διεύθυνση : Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη / 4ος Όροφος
  • Δεύτ-Πάρ: 11:00ΠΜ - 21:00ΜΜ
  • PEELING
  • by stav
  • 1 Σεπτεμβρίου 2012
  • 0

Συνδυαστική εφαρμογή τριών μεθόδων για σμηγματορρύθμιση, συνδυαστικο μηχανικό και χημικό Peeling και ενυδάτωση προσώπου

 

Ο καθαρισμός του προσώπου με σπάτουλα υπερήχων: Με τη θεραπεία αυτή βοηθάμε το δέρμα να αποβάλει το περιττό σμήγμα το οποίο κατακρατάται σε λιπαρά δέρματα με τάση ακμής. Η αγωγή είναι ανώδυνη και ταιριάζει σε ευαίσθητα δέρματα.

Το peeling με μικροκρυστάλλους: Ένα σύστημα τρίτης γενιάς που χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία για μια άνετη, ολοκληρωμένη και χωρίς προβλήματα επιδερμική απολέπιση. Η απολέπιση με μικροκρυστάλλους απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και βοηθά τα υγιή κύτταρα να έρθουν στην επιφάνεια, βελτιώνοντας έτσι την όψη και την ποιότητα του δέρματος. Ιδανική για θεραπεία ακμής και λιπαρότητας, αντιγήρανση, λεύκανση, ανάπλαση, ραγάδες.

 Τα ελαφριά χημικά peeling που ενδείκνυνται για τη μείωση της εμφάνισης των λεπτών ρυτίδων και των ανοιχτών, μεγάλων πόρων του λιπαρού δέρματος, ενώ παράλληλα απαλύνουν το χρώμα των πανάδων, των καφέ κηλίδων και των ουλών ακμής ανανεώνοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα.

Η ενυδατική μάσκα που ολοκληρώνει την θεραπεία, προσφέρει μια βαθιά ενυδάτωση και εγγυάται ότι τις επόμενες μέρες δεν θα υπάρχει μεγάλος ερεθισμός (πηγαίνεις άνετα στην εργασία σου), αλλά μόνο ένα ήπιο και ελεγχόμενο ξεφλούδισμα
Ανάλογα με την περίπτωση ο δερματολόγος μπορεί να προτείνει και μια δερματολογική θεραπεία συντήρησης για τα μεσοδιαστήματα των θεραπευτικών συνεδριών-εφαρμογών για ενίσχυση του καλού αποτελέσματος.

 Για το βέλτιστο αποτέλεσμά της συνδυαστικής μεθόδου, απαιτούνται συνήθως 4-5 συνεδρίες οι οποίες γίνονται με μεσοδιαστήματα 25-30 ημερών.

 

«Το Peeling έχει ένα στόχο και αυτός είναι να ανανεώσουμε επιφανειακά την επιδερμίδα και να εξαλείψουμε πρόσθετα προβλήματα όπως λεκέδες, δυσχρωμίες, μικρές ουλές ακμής και λεπτές ρυτίδες. Επίσης, προσφέρει βαθύ καθαρισμό οπότε σε ένα δέρμα όπου υπάρχει υπερπαραγωγή σμήγματος το ξεφορτώνει σημαντικά. Έχουμε διάφορα είδη peeling.  Εγώ προτείνω μία συνδυασμένη θεραπεία η οποία έχει μηχανικό peeling, δηλαδή μικροκρυστάλλους, οι οποίοι κάνουν μια επιφανειακή απομάκρυνση της κερατίνης και είναι κρυσταλλάκια που πέφτουν πάνω στο δέρμα και μας το κάνουν αυτό.

Χημικά peeling τα οποία είναι οξέα φρούτων που κάνουν μια απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Και συνδυάζουμε αυτή τη θεραπεία με μια ενυδατική μάσκα η οποία καταπραΰνει τον ερεθισμό από τις προηγούμενες θεραπείες και  επίσης καθώς έχει καθαριστεί το δέρμα και είναι έτοιμο να δεχτεί ενυδάτωση, προσφέρει ενυδάτωση.»

 

 

[gravityform id=»4″ name=»Περισσότερες Πληροφορίες» title=»false» ajax=»true»]