ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LASER CO2

ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LASER CO2

 

 

mpla

Η μυρμηγκιά ή μυρμηκία είναι ένα ακίνδυνο εξόγκωμα στο δέρμα.Οι περισσότερες μυρμηγκιές εμφανίζονται το καλοκαίρι, λόγω της αυξημένης επαφής κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, όπως το κολύμπι και η κατασκήνωση.

Εμφανίζεται συνήθως στα χέρια και στα πόδια, αλλά ενδέχεται να αναπτυχθεί και σε άλλα μέρη του σώματος. Οι συνηθισμένες μυρμηγκιές μοιάζουν κάπως με κουνουπίδι. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα μεταδοτικές και προκείμενου να εμποδίσετε την εξάπλωσή τους, θα πρέπει να τις αντιμετωπίζετε αμέσως και να αποφεύγετε την άμεση επαφή του δέρματος με άλλες μυρμηγκιές. Συχνά, οι μυρμηγκιές επανεμφανίζονται και αυτό συμβαίνει συνήθως όταν δεν λαμβάνετε αυτές τις προφυλάξεις.

Οι μυρμηγκιές προκαλούνται από τον ιό των θηλωμάτων του ανθρώπου (HPV).

Ο ιός αυτός προκαλεί τον ταχύ πολλαπλασιασμό των κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται καλοήθη εξογκώματα που είναι περισσότερο ενοχλητικά παρά επικίνδυνα, αλλά τα οποία είναι ιδιαίτερα μεταδοτικά. Υπάρχουν πάνω από 70 διαφορετικοί υποτύποι του ιού HPV που προκαλούν τις μυρμηγκιές. Οι διαφορετικοί τύποι του ιού προκαλούν συνήθως μυρμηγκιές σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο ιός μεταδίδεται με την άμεση δερματική επαφή ή με το άγγιγμα υγρών επιφανειών, όπως δάπεδα σε πισίνες και αποδυτήρια, τα οποία έχουν μολυνθεί από άτομα που έχουν μυρμηγκιές.

Τα παιδιά και οι έφηβοι είναι πιθανότερο να προσβληθούν, καθώς δεν έχουν αναπτύξει (ακόμη) αντισώματα κατά του ιού και έρχονται συχνότερα σε επαφή με άτομα που έχουν μυρμηκίες.

Οι μυρμηγκιές εμφανίζονται συνήθως όταν υπάρχει μια μεγάλη σχισμή στο δέρμα τη στιγμή που το άτομο μολύνεται με τον ιό HPV ή σε περιοχές όπου το δέρμα εκτίθεται σε υπερβολική υγρασία, όπως τα ιδρωμένα πόδια. Μια σχισμή στο δέρμα μπορεί να προκληθεί από κοψίματα ή εκδορές από το ξύρισμα, την ονυχοφαγία και τις παρανυχίδες, το σκασμένο δέρμα και το έκζεμα.

ΤΥΠΟΙ ΜΥΡΜΗΚΙΑΣ

Κοινή μυρμηκία

Οι κοινές μυρμηγΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LASER CO2κιές είναι ανώδυνα, καλοήθη εξογκώματα του δέρματος που αποτελούνται από έναν σκληρό πυρήνα δέρματος. Η κοινή μυρμηγκιά μοιάζει με ένα σκληρό εξόγκωμα με ανώμαλη επιφάνεια που μοιάζει με κουνουπίδι. Οι μυρμηγκιές μπορεί να είναι στρογγυλές ή με ακανόνιστο σχήμα, επίπεδες ή εξογκωμένες και μπορούν να φτάσουν το μέγεθος του μπιζελιού. Μπορεί να είναι λευκές, γκρίζες ή καφέ. Οι κοινές μυρμηγκιές αναπτύσσονται συνήθως γύρω από τα νύχια, τα δάκτυλα και το πίσω μέρος της παλάμης, αλλά ενδέχεται επίσης να εμφανιστούν στα γόνατα και στο πρόσωπο, κυρίως σε σημεία όπου το δέρμα έχει σχιστεί.

 

Μυρμηκιά των ποδιών

ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LASER CO2

Η μυρμηγκιά των ποδιών ή μυρμηγκιά των πελμάτων ονομάζεται συνήθως ακροχορδών. Οι μυρμηγκιές των ποδιών εμφανίζονται μόνο στο πέλμα, είναι πολύ ευαίσθητες και αναγνωρίζονται από τον τρόπο με τον οποίο παρεμβάλλονται στον φυσιολογικό ιστό του δέρματος. Η επιφάνειά τους είναι ανώμαλη, εξογκωμένη, σπογγώδης, παχιά και/ή φολιδωτή. Οι μυρμηγκιές των ποδιών μπορεί να είναι καφέ ή γκρι (με σκούρο κέντρο), είναι άσχημες και συχνά πολύ οδυνηρές εάν δεν αντιμετωπιστούν. Συνήθως, είναι μεγαλύτερες από τις κοινές μυρμηγκιές και πιο επίπεδες, λόγω της πίεσης που ασκείται στο πέλμα του ποδιού κατά το περπάτημα. Συχνά, αναπτύσσονται κάτω από τα σημεία που πιέζονται περισσότερο, όπως οι πτέρνες ή το ακροστήριγμα του πέλματος. Εάν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα παρατηρήσετε μικρά μαύρα στίγματα μέσα στη μυρμηγκιά των ποδιών. Δεν πρόκειται, όπως πιστεύουν πολλοί, για τις ρίζες τις μυρμηγκιάς. Τα μαύρα στίγματα προκαλούνται από την αιμορραγία εξαιτίας τις πίεσης που ασκείται στη μυρμηγκιά όταν στέκεστε ή περπατάτε.

 

Ομαλές νεανικές μυρμηκίες

ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LASER CO2Οι ομαλές νεανικές μυρμηγκιές έχουν ομαλή, επίπεδη επιφάνεια και μόνο λίγα χιλιοστά μέγεθος. Μοιάζουν με εξόγκωμα που έχει το χρώμα του δέρματος ή είναι ανοικτό καφέ. Έχουν την τάση να αναπτύσσονται σε μεγάλους αριθμούς, από 20 έως 100 κάθε φορά. Μπορεί να εμφανιστούν παντού, αλλά στα παιδιά εμφανίζονται συνήθως στο πρόσωπο. Στους ενήλικες, εμφανίζονται συνήθως στο πηγούνι και στα μάγουλα στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες εμφανίζονται στις γάμπες. Ενδέχεται να ευθύνεται για αυτό ο ερεθισμός που προκαλείται από το ξύρισμα.
Επίπεδη μυρμηκία Είναι ομαλές μυρμηγκιές με επίπεδη ή ελαφρά εξογκωμένη επιφάνεια, που εμφανίζονται στο πρόσωπο ή στο πίσω μέρος των χεριών

 

 

Νηματοειδής μυρμηκία

ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ LASER CO2Οι νηματοειδείς μυρμηγκίες είναι μακριά λεπτά εξογκώματα στα χείλη, στις βλεφαρίδες, στο πρόσωπο και στο λαιμό.

 

 

 

 

 

Μυρμηκία των γεννητικών οργάνων

Οι μυρμηγκιές των γεννητικών οργάνων εμφανίζονται γύρω από τον πρωκτό και/ή τα γεννητικά όργανα και μοιάζουν με κουνουπίδι που ξεπροβάλλει από το δέρμα. Αυτές οι μυρμηγκιές συναντώνται κυρίως σε ενήλικες και μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή

Διάσπαρτη μυρμηκία

Πρόκειται για ένα σύνολο μικρών μυρμηγκιών που σχηματίζουν συστάδα
Πώς θεραπεύονται οι μυρμηγκιές;

Οι μυρμηκίες είναι μεταδοτικές και είναι πιθανόν να εξαπλωθούν και σε άλλα σημεία του σώματος ή να μεταδοθούν σε άλλα άτομα. Γι’ αυτό το λόγο, καλύτερο είναι να αντιμετωπίζονται αμέσως με θεραπεία.

Θεραπεία με Χειρουργικό Λέιζερ CO2:

Η χειρουργική με λέιζερ χρησιμοποιεί μια δέσμη έντονου φωτός, η οποία καίει και καταστρέφει τον ιστό της μυρμηγκιάς. Συχνά χρησιμοποιείται κάποιο τοπικό ή γενικό αναισθητικό. Η χειρουργική με λέιζερ χρησιμοποιείται όταν οι μυρμηγκιές είναι μεγάλου μεγέθους ή διεσπαρμένες. Η χειρουργική με λέιζερ συνήθως προκαλεί ουλές. Η πληγή θα προκαλεί πόνο για μερικές μέρες μετά την επέμβαση μόνο.

Τις περισσότερες φορές, η θεραπεία των μυρμηγκιών στο δέρμα είναι επιτυχής και εξαφανίζονται για πάντα. Συνήθως, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας εξουδετερώνει τα μικροσκοπικά κομμάτια μυρμηγκιών που ενδέχεται να παραμείνουν μετά τη θεραπεία.

 

«Το χειρουργικό laser διοξειδίου είναι ουσιαστικά ένα laser νυστέρι που βλέπουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε θηλωματάκια που ο κόσμος τα αναφέρει ως ελιές, ενώ δεν είναι. Είναι εκβλαστήσεις του δέρματος τις οποίες μπορούμε να κόψουμε εύκολα, ανώδυνα και τελείως αναίμακτα με το laser το χειρουργικό, με το laser νυστέρι  το οποίο διαθέτουμε. Είναι μια θεραπεία εύκολη, ανώδυνη, χωρίς τη παραμικρή αιμορραγία για τον ασθενή. Το μόνο που αφήνει είναι ένα μικρό «κακαδάκι» το οποίο με την εφαρμογή αναπλαστικής κρέμας πολύ γρήγορα εξαφανίζεται και έχουμε ένα καινούριο δέρμα. Είναι μια θεραπεία που θα προτιμούσαμε να κάνουμε κατά τους χειμερινούς μήνες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ως προς την αποκατάσταση του δέρματος.» 
1clear-of-spider-veins-590x230Για οποιαδήποτε δερματολογική πάθηση-Κλείστε άμεσα ραντεβού για Διάγνωση
[gravityform id=”4″ name=”Περισσότερες Πληροφορίες” title=”false” ajax=”true”]

WART REMOVAL

 

Warts are caused by different varieties of the human wart virus.  Viral warts are different from the tan or brown velvety marks of maturity that develop naturally over a lifetime.

There are several varieties of viral warts including types affecting hands and feet, other types affecting delicate skin and mucosal areas, and the smaller wart variety referred to as flat warts that may occur virtually anywhere. Warts can occur at any age and are common in children and young adults.

 

WART TYPES

Common Warts

WART REMOVALCommon warts are painless, benign lumps of skin are composed of a hard core of skin. The common wart like a hard knob with an uneven surface that resembles a cauliflower. The warts can be round or irregularly shaped, flat or exogkwmenes and can reach the size of a pea. It can be white, grey or brown. Common warts usually grow around nails, fingers and the back of the hand, but may also occur in the knees and on the face, especially in places where the skin is torn.

 

 

 

Foot Warts

WART REMOVAL

Foot warts appear only on foot, are very sensitive and are identified by the way they interfere in normal skin tissue. The surface is uneven, exogkwmeni, spongy, thick and/or scaly. Foot warts can be brown or gray (with darker Center), are ugly and often very painful if not treated. Usually, it is larger than common warts and flatter because of pressure on the sole of the foot when walking. Often, thrive under points pressed more as the heels or the akrostirigma of the tread. If you look more carefully, you will notice small Black specks in the wart of the feet. It is not, as many believe, for the myrmigkias roots. Blackheads are caused by bleeding due to the pressure exerted on the ants when you stand or walk.

 

 

Smooth warts of youth

WART REMOVAL

Smooth youthful warts have smooth, flat surface and only a few mm size. Resemble knob that has the skin color or light brown. They tend to grow in large numbers from 20 to 100 at a time. May occur everywhere, but in children usually appear on the face. In adults, usually appear on the Chin and cheeks in males, while females appear in calves. This may be responsible for the irritation caused by shaving.
Flat warts
Flat warts are smooth or slightly exogkwmeni the surface, appearing on the face or back of the hands.

 

 

Filamentous wart

WART REMOVALThe filiform are long warts as lumps on the lips, eyelashes, face and throat.

 

 

 

 

 

 

Genitalia Warts


Genital warts appear around the anus or genitals and look like cauliflower that emerges from the skin.
These warts are found mainly in adults and are transmitted by sexual contact

Dotted Warts

This is a set of small warts forming cluster 

 

Treatment with Surgical Laser CO2:

Surgical laser utilises a powerful beam of light that destroys the wart tissue. A topical anesthaetic is used in order to alleviate the pain.  It does not create marks.  Usually warts diasappear forever and the immune system defeats the tinny remnants of warts that have escaped the beam.

 

[gravityform id=”4″ name=”Περισσότερες Πληροφορίες” title=”false” ajax=”true”][/tab]
 

 

 

 

WARZE-ENTFERNUNG

[tabs titles=”INFO, VIDEO, INFORMATION”]

[tab]

[info_box_3 title=” WARZE-ENTFERNUNG”]

Warzen werden durch verschiedene Sorten des menschlichen Warze Virus verursacht.  [/info_box_3]

mpla

Virale Warzen unterscheiden sich von den Tan oder braunen samtigen Marken der Reife, die natürlich ein Leben lang zu entwickeln.

Es gibt mehrere Sorten von viralen Warzen einschließlich Typen, die die Hände und Füße, andere Arten, die zarte Haut und Schleimhaut Bereiche betreffen und die kleinere Warze Vielfalt bezeichnet als flache Warzen, die praktisch überall auftreten können. Warzen können in jedem Alter auftreten und sind häufig bei Kindern und jungen Erwachsenen. Die meisten Warzen verschwinden schließlich ohne Behandlung, aber viele sehr lange dauern.
Die meisten Warzen verschwinden schließlich ohne Behandlung, aber viele sehr lange dauern.

 

WARZE-ENTFERNUNG

WARZE-TYPEN
Gemeinsame Warzen

WARZE-ENTFERNUNGGemeinsame Warzen sind schmerzlos, gutartige Klumpen aus Haut bestehen aus einem harten Kern von Haut. Die gemeinsame Warze wie einen harten Knopf mit einer unebenen Oberfläche, die ein Blumenkohl ähnelt. Die Warzen können Runde oder unregelmäßig geformten, flach oder Exogkwmenes und erreichen die Größe einer Erbse. Es kann sein, weiß, grau oder braun. Gemeinsame Warzen in der Regel wachsen rund um Nägel, Finger und die Rückseite der Hand, aber können auch auftreten, in den Knien und im Gesicht, vor allem an Orten, wo die Haut hin-und hergerissen ist.

 

 

 

Fuß-Warzen

WARZE-ENTFERNUNG

Fuß-Warzen erscheinen nur zu Fuß, sind sehr empfindlich und werden durch die Art, wie, die Sie in normalen Hautgewebe stören, identifiziert. Die Oberfläche ist uneben, Exogkwmeni, schwammig, Dicke und/oder schuppig. Fuß-Warzen sind braun oder grau (mit dunkler Mitte), sind hässlich und oft sehr schmerzhaft, wenn nicht behandelt. Normalerweise ist es größer als gemeinsame Warzen und flacher aufgrund des Drucks auf der Sohle des Fußes beim gehen. Oft gedeihen Sie unter Punkte mehr als die Fersen oder Akrostirigma die Stufentiefe gedrückt. Wenn Sie genauer hinsehen, bemerken Sie kleine schwarze Flecken in der Wart der Füße. Es ist nicht, wie viele, für die Myrmigkias Wurzeln glauben. Mitesser entstehen durch Blutungen wegen des Drucks auf die Ameisen, wenn Sie stehen oder gehen.

 

 

Glatte Warzen der Jugend

WARZE-ENTFERNUNG

Glatte, Jugendliche Warzen haben glatte, flache Oberfläche und nur ein paar mm Größe. Ähneln Sie Regler, das die Hautfarbe oder hellbraun. Sie neigen dazu, in großer Zahl von 20 bis 100 zu einem Zeitpunkt zu wachsen. Können überall auftreten, aber bei Kindern treten meist im Gesicht. In der Regel erscheinen Sie bei Erwachsenen auf das Kinn und die Wangen bei Männern, während Weibchen bei Kälbern erscheinen an. Dies kann für die Reizung verursacht durch Rasur verantwortlich.

 

 

 

Filamentöse Warze

WARZE-ENTFERNUNGDie fadenförmigen sind lange Warzen als Klumpen auf den Lippen, Wimpern, Gesicht und Hals.

 

 

 

 

 

 

Genitale Warzen

Feigwarzen um den Anus oder Genitalien erscheinen und sehen aus wie Blumenkohl, das aus der Haut entsteht. Diese Warzen sind vor allem bei Erwachsenen gefunden und werden durch sexuellen Kontakt übertragen

Gepunktete Warzen
Dies ist eine Sammlung von kleinen Warzen bilden cluster

 

Behandlung mit chirurgischer Laser CO2:

Chirurgischer Laser nutzt einen leistungsstarken Lichtstrahl, der das Warze Gewebe zerstört. Eine aktuelle Anesthaetic wird verwendet, um die Schmerzen zu lindern. Es werden keine Marken erstellt. In der Regel besiegt Warzen Diasappear für immer und das Immunsystem die blechern Reste von Warzen, die den Strahl entgangen.

1flyer KWSTIS neo RU BACK2 αντίγραφο1clear-of-spider-veins-590x230

[bar_info_box_3 buttonurl=”https://www.dermatologist.gr/en/diagnostic-appointment” text=”For any dermatological condition
Make a direct diagnostic” buttontext=”Appointment!” /]

[/tab]
[tab]
[/tab]
[tab][gravityform id=”4″ name=”Περισσότερες Πληροφορίες” title=”false” ajax=”true”][/tab]
[/tabs]